ANKARA / AKYURT - Akyurt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

Okulumuzda düzenlenen Tübitak Bilim Şenliği programına Kaymakamımız Mehmet TUNÇ,  Başkan Yardımcımız Nadi TİRYAKİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir ÇIRAKOĞLU,Şube Müdürlerimiz ,Okul Müdürlerimiz,Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz katılım sağladı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sınıflar arası turnuvamızdan görüntüler. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

22.04.2024 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak ders programı aşağıda yer almaktadır.

ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir ÇIRAKOĞLU ve Şube Müdürümüz Zafer YiĞiTEL

okulumuzu ziyaret etmiştir.

Mrt

“WHISPERING NATURE” adlı eTwinning Projemiz Okulumuz İngilizce Öğretmeni Meryem ERBAŞ ve Matematik Öğretmeni Deniz ÖZTÜRK tarafından yürütülmektedir.  Projemiz 7 Türk, 1 Litvanya, 1 Gürcistan ve 1 Romanya ortaklı projemiz Ocak ayı itibariyle okullarımızda  başlamıştır.

Mrt

Okul sporları ilçe şampiyonası, Dart Takımımız Kızlar Kategorisinde 2. Olmuştur. Tebrikler çocuklar.

Mrt

Pursaklar Fen Lisesi, Keçiören Vatansever Şehit  Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezilerimizi tamamladık okula dönüyoruz.

Mrt

18.03.2024 tarihinden sonra uygulanacak ders programı aşağıda yer almaktadır.

Mrt

İngilizce Öğretmenimiz Meryem ERBAŞ’ın yönetiminde 7 Türk, 2 İspanya, 1 Romanya, 1 İtalya ve 1 Gürcistan ortaklı "ACT IT OUT! English is my Stage"  adlı eTwinning Projemiz Ocak ayı itibariyle okullarımızda  başlamıştır.

Proje ekibinde görev alan öğrencilerimiz: Elif Y. - M.Enes P. - Hafizenur Ş. - M.Kaan K. - Şeyma Filiz K.

Mrt

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Deprem ve Yangın Tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Bugün 8. sınif öğrencilerimize trafik eğitimi ve emniyet müdürlüğü genel işleyişi hakkında bilgi verildi. Söyleşi tadında gerçekleşen bu etkinlik için Akyurt ilçe Emniyet Müdürlüğüne ve görevli personele teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

İngilizce Öğretmenimiz Meryem ERBAŞ’ın yönetiminde 10 Türk, 2 İtalya ve 1 Azerbaycan ortaklı "FUNGLISH"  adlı eTwinning Projemiz Aralık ayı itibariyle okullarımızda  başlamıştır.

Proje ekibinde görev alan öğrencilerimiz:Tuğçe A. - Yiğit Efe S. - Buğlem Bengisu A. - Ahmet Emin U. - Zeynep Tuana G.

Şbt

Futsal takımımız ilçe şampiyonu olmuştur..

Bu gurur tablosunu bizlere yaşatan, saygıdeğer öğretmenimiz Okan ALBAYRAK ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

05.02.2024 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak ders programınız aşağıda yer almaktadır. Lütfen programa göre hazırlıklı gelelim